BUDUČI INVESTITORI I PARTNERI

Poštovani budući partneri, obavještavamo Vas da kao tvrtka sa višegodišnjim iskustvom te sa više od 5000 zadovoljnih klijenata, u mogućnosti smo ponuditi Vam naše usluge na duže vrijeme, te smo spremni sa Vama potpisati ugovore o poslovnoj suradnji sa uvjetima na obostrano zadovoljstvo.

Imamo veliki kapacitet djelatnika za obavljanje svih vrsta fizičkih poslova po cijeloj Hrvatskoj te inozemstvu. Obratite nam se i postanite jedan od naših zadovoljnih partnera!

099/369-0715

091/982-5335

transporti.glomazni@gmail.com

 

 

 

 

VAŽNA OBAVIJEST – zakonsko zbrinjavanje otpada

Zakonsko zbrinjavanje otpada je glavna odlika našeg poslovanja. Jedina smo tvrtka u Hrvatskoj koja posjeduje potrebnu dokumentaciju te sklopljene ugovore sa odgovarajućim odlagalištima otpada kako bi Vaš otpad bio zbrinut na zakonski način. Svakom klijentu uz račun predajemo prateći list koji je potvrda da je Vaš otpad odvežen na odlagalište otpada te zbrinut na odgovarajući način.

Nemojte dopustiti da predate otpad tvrtci koja će Vaš otpad baciti na zelene površine, šume, potoke te na taj način zagaditi okoliš koji nas okružuje. Također je taj način zakonski kažnjiv za prijevoznike otpada koje angažirate ali i za Vas koji ste predali otpad prijevoznicima koji su ga zbrinuli na nezakonit način. Osigurajte se i odaberite nas kao jedinu tvrtku koja zbrinjava otpad na odgovarajuće odlagalište!